Oturum Aç



Üye kodunuzu girip Gönder butonuna tıklayınız. Henüz şifre belirlememiş iseniz, yeni bir şifre oluşturulacaktır. Belirlenmiş bir şifreniz varsa bu şifreniz veya yeni oluşturulan şifreniz üye bilgilerinizde yer alan ePostanıza gönderilecektir.


Oturum Aç

Kullanıcılarımızın Dikkatine, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 günü meydana gelen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen deprem nedeniyle; Ödünç Alınan Kitaplar 15.01.2023 tarihinden itibaren ödünç alınan kitapların İade Tarihleri 02 Ekim 2023 Tarihine Kadar Uzatılmıştır.

  • Ödünç-İade hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için YÖNERGE’den faydalanabilirsiniz.
  • Üye kodu; T.C. Kimlik numarasıdır, Şifre; Sisteme giriş yapamayan veya hiç giriş yapmamış kullanıcılar Şifremi unutttum/belirlemedim sekmesini tıklayarak şifre talebinde bulunabilirler.
  • Kütüphane hesabınız ile ilgili bilgilendirmelerden haberdar olabilmek için oturum açtıktan sonra "Üye bilgileri" kısmından Telefon numaranızı ve e-posta adreslerinizi ekleyiniz..
  • Ödünç-İade hizmetleri kapsamında KVKK'ya uygun olarak işlenen kişisel verilerinizle ilgili AYDINLATMA METNİ'ne ulaşmak için tıklayınız.